FACEBOOK ANNONCERING

Hvis du bruger Facebook annoncering forkert, kan det koste dig masser af tid og penge… men hvis du bruger det rigtigt, så kan det betale sig flere gange hjem igen, end din normale annoncering!

Facebook annoncering

Spar tid, anstrengelser, og få dine penge for Facebook annoncering tilbage tifold!

Det er præcist hvad vores pakker kan gøre for dig. Vi styrer din Facebookside og sørger for at der hver uge bliver opslået relevant indhold, der tiltrækker flere likes og kommentarer.

Samtidig laver vi det, som Facebook annoncering er suveræn til, nemlig re-marketing og det kan du se praktiske eksempler på i videoen nedenfor. Vi ejer selv 14 webshops, og bruger derfor rigtige data i videoen, som demonstration.

Den optimale annoncering vil altid være en kombination af de annoncering og re-marketing (guld pakken), for så kan du med almindelige annoncer og opslag på facebook ramme din målgruppe, og via re-marketing kan du så ramme dem der ikke tager imod dit tilbud, husk dog altid at overholde Facebooks annoncepolitik. Dette giver dig mulighed for at finde ud af hvorfor de ikke valgte dit tilbud og dermed kan du optimere dine produkter, services og priser.

Se virkelige eksempler, her i videoen:

Skal vi komme igang?

Vælg den Facebook annoncering der passer dig bedst, og bestil med det samme… så er vi igang imorgen!