Hjemmeside pris – og alle de andre priser

Det vi bliver spurgt mest om er hjemmeside pris, og det svarer faktisk til at spørge om hvad det koster at bygge et hus… for svaret kommer helt an på størrelse og indhold! En hjemmeside pris vil dog altid være baseret på det antal timer det vil tage at lave den… og så alt det der kommer efter, såsom SEO optimering og Facebook annoncering. Vi har en klippekorts ordning, hvor du kan forudbetale for timer. Du kan købe et engangskort med 50 klip, eller du kan tegne dig for et månedligt abonnement. Hvis du vælger vores abonnement og ikke bruger dine klip i den måned, tillægges de blot til næste måneds timer, og der er ingen udløb. Hvis du bruger flere timer end du har betalt for, faktureres de sidste til den samme rabat som du har på dit abonnement.

Klippekort

Vi fakturerer dig 15.000 kroner + moms og indsætter pengene på din kundekonto. Herefter købes alle timer med 25% rabat og trækkes fra kundekontoen.

Bronze abonnement

Vi fakturerer dig 2.500 kroner hver måned der indsættes på din kundekonto. Alle timer købes herefter med 20% rabat og trækkes fra kundekontoen.

Sølv abonnement

Vi fakturerer dig 5.000 kroner + moms om måneden og indsætter pengene på din kundekonto. Alle timer købes herefter med 35% rabat og trækkes først fra pengene på din konto.

Guld abonnement

Vi fakturerer dig 10.000 kroner om måneden, og sætter beløbet ind på din kundekonto. Alle timer købes til halv pris, og pengene trækkes fra kundekontoen.

hjemmeside pris

Webdesign

Det vil være denne takst vi baserer din hjemmeside pris på

Artikelskrivning

Alle former for artikler, blogindlæg og opdateringer.

Programmering

Alt koderelateret, inklusive nyudvikling og wireframes

Redaktionelt arbejde

Alt form for tekstarbejde, korrektur og rettelser.

SEO arbejde

On-page, link-building og søgeordsanalyse. Altid lavet efter Googles retningslinjer.

Henrik Bruhn personligt

Salgstekster, strategisk og taktisk markedsføring

Alle priser er exclusive 25% moms, og faktureres pr. påbegyndt 15 minutter.

Vil du have en hjemmeside pris eller kan vi hjælpe med andet?

Hvis du vælger vores abonnement og ikke bruger dine klip i den måned, tillægges de blot til næste måneds timer, og der er ingen udløb. Hvis du bruger flere timer end du har betalt for, faktureres de sidste til den samme rabat som du har på dit abonnement.