Mødebooker med flair for salg

Vi søger med øjeblikkelig virkning en konsulent, til at varetage booking af møder, vedrørende salg af hjemmesider og alle former for digital markedsføring, såsom SEO, Adwords og Facebook annoncer.

Du vil få fornøjelsen af at arbejde med et højteknologisk mødebooking-værktøj, hvis lige ikke er set på verdensplan… det ved vi, for vi har selv brugt hele 2018 på at udvikle det, da vi ikke kunne finde noget der bare mindede om det.

Vi ser gerne du har flair for salg, idet at små pakker og produkter kan sælges direkte over telefonen!

Vi leder efter en stabil og selvstændig person, med følgende kvaliteter:

  • Troværdig
  • Seriøs
  • Arbejdsivrig
  • Har en god basal viden om digital markedsføring
  • Har et stort ønske om at lukke en ordre eller et møde, så du kan komme videre til det næste kundeemne.

Dit arbejde vil foregå hjemmefra din egen bopæl. Vi forventer du har en computer med adgang til Internet, vi giver dig headset, software og al nødvendig træning. Du skal møde og ringe fra klokken 8 til 16 alle hverdage!

Dit arbejde består i at kontakte mulige kundeemner, og tilbyde dem et telefonmøde, hvor de kan blive præsenteret for vores nye system: Marketing 2.0, som skaffer kunderne omsætning og kundeemner på et helt nyt niveau! Systemet tjener penge til alle vi samarbejder med, og dit job vil være at finde de rigtige samarbejdspartnere til os.

Du starter med at booke møderne til vores konsulenter, og når du har booket 50 møder, vil du have mulighed for at avancere til konsulent (hvis du har lyst), og dermed holde præsentationerne/møderne, der også foregår igennem telefonen.

Du vil modtage udførlige instruktioner igennem vores manual for mødebookere, således at du er godt klædt på til arbejdet, og aldrig er i tvivl om hvad du skal gøre som den næste ting.

Vi kan tilbyde dig en attraktiv provision pr salg/booket møde, med en garantiløn tilkoblet!

VIGTIGT: Hvis vi synes du kunne være en medarbejder for os, så vil du blive inviteret til en prøvedag (som du afholder hjemmefra), hvor du kan vise dine evner. Du vil blive betalt et fast beløb på 1000 kroner for denne dag, og herefter vil vi vurdere om vi kan tilbyde dig en fast stilling!

Vi kan yderligere informere dig om, at du kommer til at samarbejde med nogle af de mest erfarne og dygtige mennesker, der findes i denne branche. Det er dem der skal udføre de produkter og services, som du sælger, og vi er alle sammen interesserede i et udbytterigt og langvarigt samarbejde med vores kunder.

Skal vi videre? Send en ansøgning til henrik@kompletmarketing.dk sammen med dit CV, så hører du fra mig indenfor 48 timer! Har du spørgsmål er du meget velkommen til at ringe på telefon 22 82 40 85.