En professionel webshop betaler sig altid

Lad os lave en professionel webshop til dig, og så sørger vi får et den er korrekt opbygget, SEO optimeret og tjener gode penge til dig måned efter måned.

Når vi opbygger en professionel webshop, så er den optimeret korrekt fra starten!

Vidste du at 85% af de timer vi fakturerer når vi optimerer webshops for vores kunder, bruges på at rette fejl begået fra starten? Det er faktisk tilfældet, og når en fejl først er flere år gammel, så kan det tage tid og energi at rette den. Når vi laver en ny webshop sørger vi for at bruge vores erfaring så vi opbygger den korrekt og fejlfri fra starten… det sparer dig for mange penge senere, og giver dig hurtigere resultater.

Det tager eksempelvist ingen tid at optimerer billeder fra starten, men det tager lang tid at downloade, behandle, optimere, komprimere, og uploade dem igen… og sådan kunne vi blive ved med produktbeskrivelser, prisstrukturer der ikke læses korrekt af Google osv.

Det hele starter med at møde sammen med dig, hvor vi gennemgår dine ønsker og planer. Ud fra det går vi igang og laver en plan, som godkendes af dig, og så opbygger vi en professionel webshop til dig.

Professionel webshop med analytics

Her er alt hvad en professionel webshop indeholder:

Brand design

Vi laver din webshop ud fra dit logo og dit brand, så der er en gennemgående og genkendelig linje.

Sociale Medier

Vi opretter og integrerer Facebook, Twitter, Instagram, Youtube og Linked In til din webshop så du kan møde og kommunikere med dine kunder der hvor de er.

Google Analytics

Vi opretter en Google Analytics konto, så du kan følge med i statistik, trafikkilder og dine varers popularitet.

Søgemaskineoptimering

Din webshop bliver selvfølgelig  SEO optimeret  til mindste detalje. Det kommer til at give dig masser af gratis og relevant trafik fra søgemaskinerne, når dine kunder søger efter det du sælger.

Produktbeskrivelser

Vi opretter alle dine produkter med billeder og produktbeskrivelser, så du få en nøgleklar forretning… Vi ved hvad der virker fra praktisk erfaring for vi driver selv 14 webshops hver dag.

Månedlig træning og optimering

Vi hjælper dig med alle de praktiske udfordringer, såsom pakkepriser, afsendelse, returnringer og nye produkter. Igennem os får du en sparringspartner som du kan vækste med måned efter måned.

Udvikling

Vi viser dig hvordan du finder nye varer (og hvilke varer dine kunder efterspørger), og vi hjælper dig med det du har brug for. Det at vi driver 14 webshops selv, giver os en uvurderlig erfaring med at drive en professionel webshop, og den kommer dig til gode!

Nyhedsbrev

Vi konstruerer en adgang, så du kan logge ind og sende en besked til alle kunder via e-mails, facebook og sms. Dermed tager det kun 5 minutter for dig at fortælle til alle dine kunder når du får nye produkter på hylderne.

Skal vi komme igang?

Er du klar til en professionel webshop? Kontakt os idag.