Portfolio

Referencer

JJ Transport

Webdesignet skulle ligne hjemmelavet, så vi ikke skræmte de private kunder væk

For Jan Jacobsen er det vigtigt ikke at virke for fin og professionel. Han er Silkeborgs lokale superhelt, og siger ja til de opgaver mange af de store siger nej til. Det var vigtigt for Jan at det ikke så ud til at det kunne være dyrt at ringe til ham, så alle havde lyst til at ringe. Han gik fra 6 containere til 75 i løbet af den tid, hvor vi lavede webdesign og ser optimering for ham. Han ligger nummer 1 på det søgeord der er vigtigt for ham nemlig “container Silkeborg” og kunderne er glade og tilfredse, så han har 19 femstjernede anmeldelser på Google, hvilket hjælper ham yderligere.

Lyngholm Byg

Det var vigtigt med et troværdigt og professionelt look

Mikkel Lyngholm er tømrer og han skifter tag, vinduer og døre for folk. Det var vigtigt for ham, at hjemmesiden fremstod professionel, så folk fik tillid til ham. Det gjorde vi dels ved design, og dels ved at fortælle historien om hvordan Mikkel blev tømrer.

Silkeborg Glarmester

Troværdighed og respekt for aftaler

Sådan kom Fran Hyllested og sagde til os, at det var hans motto, og det var vigtigt at hjemmesiden fortalte dette. Vi fortalte historien om drengen der var skoletræt og fandt ud af at hænderne var skruet helt rigtigt på, og igennem historien finder folk ud af at det er helt ufarligt at ringe til Frank.

Gaspatroner.dk

Lagerførende og afsendt til tiden

Gaspatroner.dk er vores egen shop som vi selv driver. Det er vigtigt at folk ved at vi er lagerførerne og vi afsender hver dag. Vi lavede en webshopløsning på Shopify platformen, og en SEO løsning nedenunder, hvilket gør at siden idag omsætter flere millioner.

Romantiske Gaver

Det var sådan det hele startede

Romantiske gaver startede hele vores eventyr. Henrik Bruhn lavede hjemmesider og SEO optimering og Lisa Marie pakkede ind og rådgav kunderne. Vi startede for mange år siden, og Romantiske Gaver var dermed vores første webshop løsning og den er lavet på DanDomains shopsystem. VI ligger blandt de højest rasede gaveshops i Danmark, og vores design skal selvfølgelig understøtte dette.

Skriv en tale

SEO giver alt trafikken

Dette er så den allerførste hjemmeside Komplet Marketing lavede. Hjemmesiden har eksisteret siden 2008 og hver måned kommer der flere tusind mennesker ind udelukkende ved hjælp af SEO optimering. Hjemmesiden har lige siden 2008 omsat for 20.000 kroner om måneden, kun på denne SEO trafik som vi byggede dengang.

Skal du være den næste?

Har du vores næste projekt? Kontakt os hvadenten det er en hjemmeside, SEO optimering eller digital annoncering!