SØGEORDSANALYSE

Denne rapport bør være det allerførste produkt du køber fra os. Den betaler sin værdi igen 100 gange bare det første år, og en søgeordsanalyse giver dig en nøjagtig slagplan der sparer dig oceaner af tid.

Den er grundlaget for al digital markedsføring, fordi den fortæller dig hvilke ord du skal byde på i din betalte annoncering, og den viser dig hvilke ord du skal bruge i din SEO optimering. Den giver dig også værdifuld viden om markedsrelaterede produkter og services som dine kunder efterspørger, men du ikke tilbyder endnu, så den er et fantastisk grundlag for udvidelser.

søgeordsanalyse

Spar penge, energi og tid!

Det er ikke så lidt, men det er rent faktisk hvad en søgeordsanalyse kan gøre for dig. Den vil fortælle dig præcist hvilke ord dine kunder søger efter hver måned, og hvor mange gange, så du får en komplet guide til hvordan du skal opbygge din hjemmeside.

En søgeordsanalyse giver dig også den eksakte viden du har brug for, for at finde alle de mange uudnyttede søgeord, hvor du kan opnår gode resultater med et minimum af indsats, og så på rekordtid, fordi den afslører hvilke søgeord dine konkurrenter har overset.

Slutteligt vil den igen spare dig for mange penge i din betalte annoncering, for hvis du ved præcis hvilke ord du skal byde på, så får du dem billigere (fordi eksakt annoncering er billigere end på generelle ord), men hvis du så har lavet din SEO optimering, så kan du sende trafikken direkte ind på den side, og få langt større relevans (og bedre konvertering), og dermed endnu billigere klikpriser!

Se virkelige eksempler på en søgeordsanalyse, her i videoen:

Skal vi komme igang?

En søgeordsanalyse koster kun 5000 kroner en gang for alle, og du vil takke dig selv år efter år!